Home

Home

SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. Voor de particuliere en de zakelijk markt.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen om hun bestaande woning te renoveren. Hier speelt Solid Floors bv ruimschoots op in en helpt u graag bij het sneller, efficiënter en kwalitatief beter maken van u bestaande woning.

Naast grote projecten voor de bouwbranche, worden ook kleinschalige projecten voor particulieren, tegen een scherpe prijs, snel en efficiënt uitgevoerd. Dit al jaren in Limburg e.o.

 

Kenmerken:

  • Deskundig advies
  • Scherpe prijsstelling
  • Flexibele instelling
  • Afspraak is afspraak mentaliteit
  • Hoogste kwaliteitsnorm
  • Werkt snel en clean
  • Vijf jaar garantie

  Zeer geschikt voor particulier gebruik

  SOLID FLOORS bv werkt met milieu- en natuurvriendelijke producten. De mortel voor de gietdekvloeren van SOLID FLOORS bv wordt gemaakt met anhydriet als bindmiddel. Dit is een gipsproduct waarvan in de vroegere oudheid al bekend was dat het gebruikt kon worden voor de bouw. De egyptenaren gebruikten dit product al bij het bouwen van hun piramides.

  SOLID FLOORS bv produceert haar cementdek – en gietdekvloeren met een mobiele mengcentrale die dagproducties kan maken van 1m2 tot 500 m2 per dag. De productie van de benodigde mortel vindt ter plekke plaats door een uniek productieproces waarbij de benodigde grondstoffen al in de mobiele centrale zit en waar nodig op de bouwplaats kan worden bijgeleverd.
  logo_noa_kl

  SOLID FLOORS bv werkt conform de NEN- 2742 en 2747 normen. Ook zijn onze vloeren volgens de procedures van het KOMO procescertificaat uitgevoerd. De ontwikkelingen in de vloerenbranche worden altijd nauwkeurig gevolgd, wij zijn aangesloten bij NOA Nederland en de Nederlandse Vereniging voor gietdekvloeren.

  Ga voor meer informatie naar www.noa.nl.

  logonoaUw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. En die kreeg hij niet zomaar. Uw NOA-vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgt en behoudt hij de NOA-Afbouwgarantie.

  Ga voor meer informatie naar www.ubentbeteraf.nl.

  Maak kennis met SOLID FLOORS bv, reeds een gevestigde naam in de bouw – en vloerenwereld in Limburg e.o.

  Klik hier

  Folder downloaden

  U kunt hier onze folder downloaden
  Klik hier