Informatie

Home/Informatie

Algemene informatie Solid FloorsAlgemene informatie:

Voor zover gewenst geeft SOLID FLOORS bv vooraf een degelijk algemene informatie. Deze informatie wordt, na een analyse terplekke, onder meer gebaseerd op het te verwachten gebruik en belasting van de cement of gietvloer – dekvloer. Samenstelling, dikte en soort mortel – dekvloer wordt op de specifieke situatie afgestemd. Hierdoor wordt een jarenlang gebruik zonder problemen gegarandeerd.

Scherpe prijsstelling:

SOLID FLOORS bv werkt met het modernste equipement en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een strakke werkplanning en efficiënte werkmethode leveren een sneller en beter, maar niet duurder eindresultaat op.

Stel de proef op de som en klik hier voor een offerte aanvraag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom een “solide”vloer van SOLID FLOORS bv ?

Wij geven u een aantal redenen:

  • Door onze jarenlange ervaring geven wij u een deskundig en eerlijk advies
  • Bij ons geldt afspraak is afspraak.
  • Flexibele werkinstelling. U bepaalt!
  • Onze vloeivloeren worden geleverd zonder Calsium Carbonaat huid. Dit wil zeggen dat er NIET hoeft te worden geschuurd.
  • Anhydriet vloeivloeren hebben een hoge buigtreksterkte. Dit vertaald zich in het dunner kunnen uitvoeren van een zwevende dekvloer ten opzichte van cementdekvloeren.
  • Wij kunnen u een compleet pakket leveren. Het leggen van isolatie , vloerverwarming afgewerkt met een “solide”vloeivloer en de stoffering. Alles in één pakket!
  • Geen bouwafval. Alleen een uitstekende dekvloer blijft achter.
  • U hoeft geen 1000m2 vloeroppervlakte te hebben klaarliggen. Wij passen ons aan aan uw wensen en planning.
  • SOLID FLOORS bv hanteert de hoogste kwaliteitsnormen
  • Stel de proef op de som en klik hier voor een offerte aanvraag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Afspraak is afspraak mentaliteit:

Bij de beoordeling vooraf van het uit te voeren werk geeft SOLID FLOORS bv altijd aan, wat kán en wat niet kán en hanteert daarbij reëel haalbare uitgangspunten. Afspraken en toezeggingen kunnen daardoor óók worden nagekomen. Tenzij, in het uitzonderlijke geval, dat er sprake van overmacht is.

Hoogste kwaliteitsnorm: 

Kwaliteit wordt bepaald door de mensen die het werk uitvoeren. SOLID FLOORS bv werkt met vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij hebben plezier in hun werk, liefde voor het vak en leveren graag een stukje vakwerk af. Dat men daarbij aan de NOA-normering en NEN-normen (NEN 2741) voldoet, geldt als vanzelfsprekend.

Quick en clean:

SOLID FLOORS bv heeft géén werkplek op het bouwperceel nodig. Het basismateriaal wordt klantspecifiek en computergestuurd in eigen opleggers/trucks gemixt en vervolgens via flexibele leidingen in de juiste hoeveelheid, precies op de werkplek gedeponeerd. Dat werkt niet alleen snel, maar tevens wordt er geen bouwafval of restmateriaal achtergelaten.

Garantie:

logo_noa_klSOLID FLOORS bv geeft vijf jaar schriftelijke garantie op al haar cement – en gietdekvloeren en werkt volgens de richtlijnen van de NOA (Nederlandse Organisatie voor Afouwbedrijven) en hanteert de NEN-normeringen.
Voor meer informatie gaat u naar www.noa.nl

 

logonoaUw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. En die kreeg hij niet zomaar. Uw NOA-vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgt en behoudt hij de NOA-Afbouwgarantie.
Voor meer informatie gaat u naar www.ubentbeteraf.nl

Folder downloaden:

Klik hier

Folder downloaden

U kunt hier onze folder downloaden
Klik hier

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]