Partners

Home/Partners

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijven.

Coba (lijmleverancier)

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijven

Wie graag goed werk levert, kiest Coba. Een puur Hollands assortiment afbouwproducten. Lijmen en voegen. Repareren en uitvlakken. Egaliseren en voorstrijken. Plus de noodzakelijke toebehoren. Kortom, alles wat de echte vakman nodig heeft. Niets meer, maar zeker ook niets minder.

Voor meer informatie www.coba.nl

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijven

Gyvlon  (bindmiddel leverancier)

Gyvlon houdt zich bezig met de fabricage van calciumsulfaatbindmiddel (anhydriet). Dit bindmiddel bestaat grotendeels uit RO-anhydriet wat wordt geproduceerd uit gips dat vrijkomt bij de reiniging van rookgassen van kolengestookte elektriciteitscentrales, het zgn. RO-gips.
Voor meer info www.gyvlon.nl

Isola  (isolatieleverancier)

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijven

In 1984 werd NV Isola opgericht door Wilfried Blocken. Hij startte met de productie van PUR-hardschuim als vloerisolatie. Hiervoor werkte hij samen met het WTCB (Wetenschappelijk en Technische Centrum van het Bouwbedrijf). De instantie onderzocht het product en werd sterk gewaardeerd. Isola Belgium was de grondlegger van het gebruik van gespoten PUR zoals die nu gekend is.

Voor meer info www.isola.be

Sieben  (bouwmateriaal handel en verkooppunt coba lijm)

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijvenBij BPG Sieben staat met Wout Sieben al de vierde generatie aan het roer. De wortels van het bedrijf reiken terug tot in 1918. De eerste jaren richtte het jonge Sieben zich op de handel kalk. Na enkele jaren had het bedrijf eigen kalkputten en kalkmortelcentrales.EVOLUTIE NAAR TOTAALLEVERANCIER
Met de opkomst eind jaren ’70 en begin ’80 van gips als belangrijk bouwmateriaal, evolueerde Sieben tot een leverancier van ruwbouw- en afbouwmaterialen met een breed assortiment voor de particulier én de bouwprofessional.
Voor meer info www.bpgsieben.nl

Redumax Duurzame Isolatiesystemen

Solid Floors heeft als partners de volgende bedrijven
Redumax is marktleider in dunne duurzame thermische- en geluidsisolerende oplossingen voor de bouw. Wij ontwikkelen sterke, innovatieve isolatieconcepten waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NANO technologie, RTB en geluidsisolatie.

 

Voor meer info www.redumax.nl