Vloeren voor vloerverwarming

Home/Vloeren voor vloerverwarming

Heeft u plannen om een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand te laten leggen? Wilt u graag een vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Solid Floors BV helpt u graag op efficiƫnte wijze met het leggen van een gietdek- of cementdekvloer.

Ideale vloeren voor vloerverwarming

In uw zoektocht naar de geschikte en meest duurzame oplossing bij vloeren voor vloerverwarming is Solid Floors BV u graag van dienst. Door uitsluitend te werken met milieuvriendelijke producten draagt u ongemerkt bij aan een verbetering van uw eigen leefomgeving. Vloeren voor vloerverwarming worden door Solid Floors BV gemaakt met mortel waarin anhydriet als bindmiddel is verwerkt. Anhydriet, een gipsproduct, werd door de Egyptenaren al gebruikt bij het bouwen van de wereldberoemde piramides. De mortel vloeit om de reeds gelegde leidingen van de vloerverwarming heen wat voor een beter rendement zorgt.

Voordelen van gietdek vloeren voor vloerverwarming

Overweeg bij het maken van uw keuze voor een bepaalde vloer de voordelen die een gietdekvloer u biedt voor vloerverwarming.

  • Door gebruik te maken van anhydriet is de vloer nauwelijks aan krimpen en uitzetten onderhavig. Hierdoor zijn scheuren en schotelen vrijwel uitgesloten.
  • Solid Floors BV levert gietdekvloeren die niet geschuurd hoeven te worden.
  • Na het leggen van de vloer blijft u niet zitten met bouwafval. Het enige wat achterblijft is een mooie, strakke dekvloer.
  • Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere verbouwingen waarbij u onder meer kunt denken aan woonkamers, keukens, bovenwoningen, garages, zolders en bedrijfspanden.
  • Binnen 5 dagen na het leggen van de vloer mag de vloerverwarming volgens het bijgeleverde stookprotocol aangezet worden.
  • Door de aanwezigheid van vloerverwarming bespaart u tot wel 50% op uw energiekosten.

Vloeren voor vloerverwarming stookprotocol

Vloerverwarming kan de spanning in een gietvloer doen toenemen. Daarom is het aanbevolen om bij het ontwerp van het verwarmingssysteem en de uiteindelijke ingebruikname rekening te houden met onder meer een beperking van de watertemperatuur. Solid Floors BV informeert u als vanzelfsprekend over de mogelijkheden van een gietdekvloer waar uw vloerverwarming in is verwerkt.