Loading...
Afwerkvloeren 2017-12-28T08:02:10+00:00

SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Afwerkvloer nodig?
Solid Floors helpt u graag

Afwerkvloeren zijn de vloeren die gebruikt worden om de afwerklaag op te leggen, zoals het geval is bij tapijt, tegels of hout. De vloeren worden op de draagvloer in uw woning of kantoorpand aangebracht en dit is niet voor niets. Zo wordt een afwerkvloer niet voor niets aangelegd, maar moet deze ondervloer diverse belangrijke functies vervullen. Meer over de functies van een afwerkvloer, leest u op deze pagina.

De verschillende functies van een afwerkvloer

Afwerkvloeren worden gelegd om diverse belangrijke functies te vervullen. De belangrijkste functies van een afwerkvloer, zijn de volgende:
– De vloer zorgt ervoor dat de toplaag van de vloer op de juiste hoogte ligt.
– De vloer kan gebruikt worden om leidingen of vloerverwarmingsbuizen weg te werken.
– De vloer zorgt ervoor dat er een egale ondergrond ontstaat voor de toplaag van de vloer.

Daarnaast kan de vloer ervoor zorgen dat water extra snel afgevoerd kan worden, bijvoorbeeld in de badkamer. Om ervoor te zorgen dat water sneller afgevoerd wordt, wordt de afwerkvloer in een kleine helling gelekt om een afschot te creëren. Zo kunt u de vloer laten leggen om de ondergrond van uw toplaag van de vloer egaal te maken, maar ook om de buizen van uw vloerverwarming weg te werken of om het wegstromen van water in de badkamer gemakkelijker te maken.

Solid Floors: uw specialist op het gebied van afwerkvloeren

Solid Floors is al vele jaren gespecialiseerd in het op de juiste manier leggen van afwerkvloeren. Het maakt niet uit welke functie de vloer moet vervullen in uw woning of bedrijfspand, wat voor ondervloer er onder de afwerkvloer ligt en wat voor vloer u op de vloer wil laten leggen: wij helpen u graag uw afwerkvloer op de juiste manier te leggen.

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van afwerkvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Zeer geschikt voor particulier gebruik

Maak kennis met SOLID FLOORS bv, reeds een gevestigde naam in de bouw – en vloerenwereld in Limburg e.o.

Download onze folder klik hier

Wilt U meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAAG