SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een mooie vloer doet veel voor de uitstraling van uw woning. Het is de basis van uw interieur en het geeft meteen karakter aan uw woning. Het leuke aan het uitzoeken van een nieuwe vloer is dat u er zoveel verschillende kanten mee op kunt. Een houten vloer, gietvloer, tapijt of tegels. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maar voordat u deze afwerklaag in uw huis hebt heeft u in de meeste gevallen een afwerkvloer nodig. Zo’n vloer vormt een goede basis voor het leggen van vrijwel elk type vloer. Wat is een afwerkvloer nu eigenlijk precies en wat voor functies heeft deze?

Een afwerkvloer laten leggen

Afwerkvloeren zijn de vloeren die gebruikt worden om de afwerklaag op te leggen, zoals het geval is bij tapijt, tegels of hout. De vloeren worden op de draagvloer in uw woning of kantoorpand aangebracht en dit is niet voor niets. Zo wordt een vloer niet voor niets aangelegd, maar moet deze ondervloer diverse belangrijke functies vervullen. Meer over de functies van een afwerkvloer, leest u op deze pagina.

De verschillende functies van een afwerkvloer

Afwerkvloeren worden gelegd om diverse belangrijke functies te vervullen. De belangrijkste functies van dit type vloer zijn de volgende:

  • De vloer zorgt ervoor dat de toplaag van de vloer op de juiste hoogte ligt.

  • De vloer kan gebruikt worden om leidingen of vloerverwarmingsbuizen weg te werken.

  • De vloer zorgt ervoor dat er een egale ondergrond ontstaat voor de toplaag van de vloer.

Daarnaast kan de vloer ervoor zorgen dat water extra snel afgevoerd kan worden, bijvoorbeeld in de badkamer. Om ervoor te zorgen dat water sneller afgevoerd wordt, wordt de afwerkvloer in een kleine helling gelekt om een afschot te creëren. Zo kunt u de vloer laten leggen om de ondergrond van uw toplaag van de vloer egaal te maken, maar ook om de buizen van uw vloerverwarming weg te werken of om het wegstromen van water in de badkamer gemakkelijker te maken.

Thuis of zakelijk

Bij Solid Floors helpen we zowel particulieren als bedrijven met het vervaardigen van een afwerkvloer. Onze vloeren zijn dan ook op vrijwel iedere plek te realiseren. Of het nu gaat om een kantoorbouw, utiliteitsbouw of een industrieel pand. Maar ook voor een nieuwe vloer voor uw woonhuis kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag

Solid Floors is al vele jaren gespecialiseerd in het op de juiste manier leggen van vloeren. Het maakt niet uit welke functie de vloer moet vervullen in uw woning of bedrijfspand, wat voor ondervloer er onder de afwerkvloer ligt en wat voor vloer u op de vloer wil laten leggen: wij helpen u graag uw vloer op de juiste manier te leggen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op via de onderstaande button. We helpen u graag verder met het realiseren van een goede vloer.

We helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046-4378205 of 06-22929015. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Bel ons: +31 464 378 205