Akoestische vloer

Storende geluiden in huis of op kantoor zijn hartstikke vervelend. Het is niet alleen irritant, maar op de langere termijn kunt u er stress en hoofdpijn door ervaren. Gelukkig zijn storende geluiden redelijk eenvoudig te voorkomen met een akoestische vloer. Door in de constructie van uw woning of kantoorpand al rekening te houden met akoestische prestaties bent u de ongewenste geluidsoverlast een stap voor. Met de juiste vloer creëert u de basis voor een rustige sfeer. Dit zorgt voor een beter werk- en woonklimaat, zonder afleiding van vervelende geluiden. Solid Floors is specialist in het leggen van akoestische vloeren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van zo’n vloer.

Waarom een akoestische vloer?

Een anhydriet dekvloer is op vrijwel iedere plek te realiseren. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, industriebouw of een kantoorbouw. Maar ook in een woonhuis komt een gietdekvloer vaak goed tot zijn recht. Het is de ideale vloer voor in een eigentijdse woning. En wist u dat dit type vloeren uitstekend te combineren is met vloerverwarming? De verwarming wordt gelijkmatig door uw woning verspreid, waardoor u veel energie (en dus geld) bespaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een anhydriet dekvloer? Dan bent u bij Solid Floors aan het juiste adres!

  • Een akoestische vloer zorgt voor geluidsisolatie en absorptie in onder andere uw woning. In een appartementencomplex zal de bewoner onder u geen last ondervinden van u.
  • In horecaruimtes met een akoestische vloer zullen mensen langer blijven zitten, eerder terugkomen en betere recensies achterlaten door de aangename sfeer van de ruimte.
  • Solid Floors heeft jarenlange ervaring in het leggen van akoestische vloeren. Onze vakmensen hebben passie voor hun werk en laten geen bouwafval achter.
  • In kantoorpanden met goede akoestiek zullen de werknemers beter gehumeurd en geconcentreerd zijn, daarnaast zullen ze geen (hoofdpijn)klachten krijgen waardoor ze niet of nauwelijks kunnen werken.
  • Akoestische vloeren vangen alle trillingen op zodat geluid niet verder kan reizen door muren of leidingen. Optimale reductie van ruis in elke ruimte.
  • Wij hebben een flexibele werkinstelling en komen altijd onze afspraken na. Wij garanderen u van professioneel en nauwkeurig werk en tevens geven wij deskundig en eerlijk advies.

Voor particulieren en bedrijven

Een goede akoestische vloer moet geluiddempend, contactgeluid isolerend en geluidsabsorberend zijn. Dit is een belangrijk element in uw woning omdat u hier tot rust dient te komen. Tevens is geluiddemping op kantoor ook essentieel, omdat mensen hier geconcentreerd moeten werken. Constante ruis kan ervoor zorgen dat de werknemers last gaan ondervinden van stress, concentratieproblemen en andere (lichamelijke) klachten. In openbare ruimtes zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden is zorgt goede akoestiek ervoor dat gasten de ruimte als prettig ervaren en mogelijk langer blijven zitten voor een extra drankje. Onbewust doet dit veel met een mens.

Wat is een akoestische ondervloer?

Akoestische ondervloeren zorgen ervoor dat het geluid dat u zelf hoort als u over de vloer loop een veel minder holle klank krijgt. Uw vloer krijgt een fraaie massieve klank. Een akoestische ondervloer wordt onder de toplaag van uw vloer gelegd. Een massief houten vloer kraakt vrij snel en hard. Door een akoestische ondervloer te plaatsen wordt het geluid hiervan opgevangen en gedempt, waardoor u minder overlast veroorzaakt. Dat is wel zo prettig voor als voor uw gasten of onderburen, indien u in een appartement woont. Een akoestische ondervloer biedt de ideale uitkomst voor degene die toch willen genieten van een houten vloer, zonder te veel geluidsoverlast.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046 - 43 78 205 of 06 - 22 92 90 15. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu