Anhydriet dekvloer Antwerpen

Een Anhydriet gietdekvloer wordt veelal gebruikt in nieuwbouw, zowel hoog- als laagbouw. Ook in de particuliere sector zien we steeds meer renovaties aan bestaande woningen voorkomen waarbij men kiest voor deze ondervloer. Ook in Antwerpen is de Anhydriet dekvloer een populaire keuze wegens zijn vele voordelen, waaronder het feit dat er grote oppervlaktes kunnen worden gelegd op een dag. Dat scheelt veel in de kosten.

Anhydriet dekvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De mortel van dit product vloeit om de leidingen en verwarmingsbuizen heen, waardoor meer rendement uit de vloerverwarming kan worden gemaakt. Tevens hoeft u niet lang te wachten na de aanleg van de Anhydriet dekvloer: vijf dagen later mag u de vloerverwarming al rustig aanzetten volgens het stookprotocol.

Anhydriet dekvloer in Antwerpen laten leggen

Overweegt u om een Anhydriet dekvloer aan te leggen? Een groot pluspunt hiervan is het feit dat de mortel ter plekke aangemaakt wordt doormiddel van een mobiele mengcentrale. Daarnaast wordt deze ondervloer relatief snel gelegd. De mortel kan een groot oppervlak bedekken en zorgt tevens voor een zeer vlak resultaat. Dit zijn dan ook redenen die verklaren waarom Anhydriet dekvloeren in Antwerpen veel worden gebruikt in projectbouw.

Krimpnaden komen vrijwel niet voor bij deze ondervloer, dankzij de hoge buigsterkte. Tevens blijft u niet zitten met bouwafval. Het leggen van een Anhydriet dekvloer is daarom erg verleidelijk. Wel moet u weten dat een eindafwerking vereist is. Een Anhydriet dekvloer is enkel een ondervloer en dient afgewerkt te worden met vloerbedekking zoals laminaat of tegels.

Schuren niet nodig

Als mensen aan een Anhydriet dekvloer denken, denken ze ook gelijk aan schuren. Deze vloer werd voorheen altijd opgeleverd met een calciumcarbonaathuid die geschuurd diende te worden. De Anhydriet dekvloer van Solid Floors heeft dit echter niet nodig en wordt klaar voor eindafwerking opgeleverd.

Voordelen van een Anhydriet dekvloer

  • Omdat wij onze Anhydriet dekvloeren zonder calciumcarbonaathuid opleveren hoeven deze niet geschuurd te worden.
  • Hoge buigtreksterkte, wat resulteert in de afwezigheid van scheuren, krimpnaden en dilataties.
  • U blijft niet zitten met bouwafval.
  • Betere werking van de vloerverwarming, door de mortel wat om de buizen vloeit en optimaal warmte opneemt.
  • Na vijf dagen mag de vloerverwarming al aangezet worden.
  • Zeer snel een grote (en vlakke) oppervlakte.

Zoekt u naar een geschikte Anhydriet dekvloer in Antwerpen of omgeving? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op voor een offerte!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu