Anhydriet dekvloer Brussel

We zien het veel in nieuwbouw, hoogbouw en laagbouw: Anhydriet dekvloer. In de particuliere sector is deze ondervloer ook in populariteit aan het toenemen, bij bijvoorbeeld renovaties van woningen. Onder andere in Brussel zien we dat Anhydriet een veelgemaakte keuze is, mede dankzij het feit dat er grote oppervlaktes in een korte tijd overbrugd kunnen worden, wat voor verleidelijke prijzen zorgt.

Ook in combinatie met vloerverwarming is een Anhydriet dekvloer een prima keuze. De leidingen en verwarmingsbuizen worden compleet bedekt door de vloeiende mortel, waardoor de warmte optimaal wordt opgenomen. Vijf dagen na de oplevering van de vloer mag u de voerverwarming al aanzetten volgens het stookprotocol.

Op zoek naar een Anhydriet dekvloer in Brussel?

Een Anhydriet dekvloer neemt veel voordelen met zich mee. Waaronder het feit dat wij een mobiele mengcentrale meenemen waarmee de mortel ter plekke in precies de juiste hoeveelheid wordt gemengd. Zo blijft u dus ook niet met restafval zitten na afloop. De mortel bedekt grote oppervlaktes en zorgt voor een vlek eindresultaat. In Brussel zien we Anhydriet dekvloeren veel in de projectbouw.

Een Anhydriet gietdekvloer heeft een hoge buigsterkte, waardoor krimpnaden vrijwel niet voorkomen. Daarnaast wordt de mortel in één keer gestort, waardoor geen sprake is van dilataties. Na het leggen heeft u geen restafval en hoeft u niet te schuren. De enige klus die nog gedaan moet worden is het leggen van vloerbedekking.

Klaar voor eindafwerking bij oplevering

Anhydriet vloeren worden veelal geassocieerd met schuurwerk. Voorheen werd deze vloer namelijk altijd opgeleverd met een calciumcarbonaathuid die er achteraf afgeschuurd diende te worden. De Anhydriet dekvloeren die wij leggen hebben dit laagje niet en hoeven daarom ook niet geschuurd te worden.

Profiteer van de voordelen

  • Geen calciumcarbonaathuid bij oplevering, dus schuren is niet nodig.
  • Dankzij de hoge buigtreksterkte is er geen sprake van dilataties.
  • We laten geen bouwafval achter.
  • Uitstekend in combinatie met vloerverwarming.
  • Na vijf dagen mag de vloerverwarming aan volgens stookprotocol.
  • Zeer snel een grote (en vlakke) oppervlakte bedekt

Overweegt u het aanleggen van een Anhydriet dekvloer in Brussel of omgeving? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem contact met ons op voor een offerte!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu