Gietdekvloeren in de badkamer: kan dat?

In de moderne badkamer worden natuurlijke en strakke vormen gecombineerd. Het gebruik van tegels neemt af, terwijl een strakke, naadloze vloer populairder wordt. In de hedendaagse badkamer is er bovendien meer ruimte voor andere kleuren. Het klassieke wit is vervangen door andere, donkere tinten als grijs en zelfs zwart. Dat geldt zeker ook voor de vloeren. Een gietdekvloer in de badkamer? Dat kan zeker. Met onze speciale afwerkvloeren van kunststof krijgt u het perfecte resultaat. Het is dan ook de perfecte manier om zo’n strakke vloer te krijgen. In dit blog vertellen wij u hier graag meer over.

Voordelen van een gegoten vloer

Lange tijd waren tegels eigenlijk het enige middel voor een waterdichte badkamer. Maar een gegoten vloer heeft daar flink wat verandering in gebracht. Naast de esthetische waarde, heeft een gegoten vloer in de badkamer nog een paar andere voordelen.

  • Naadloos: Gegoten vloeren lopen naadloos over in de muren en zijn lucht- en vochtdicht. Dat betekent ook dat er geen kieren of gaten zijn waarin vocht of vuil zich kan nestelen. De kans op schimmel is zo aanzienlijk kleiner.
  • Makkelijk te onderhouden: Even een trekkertje en een sopje over de vloer en u bent klaar. Vuil trekt niet in de vloer.
  • Water stroomt snel weg: U kunt ervoor kiezen om onze afwerkvloeren in de hele badkamer te leggen of alleen als ondergrond in de douche. Door een lichte helling te creëren loopt water altijd makkelijker weg.
  • Altijd de juiste kleur: Aan gegoten vloeren kan kleurstof worden toegevoegd. Wilt u dus een mooie donkergrijze vloer? Of kiest u toch voor klassiek wit? Met een gegoten vloer is dit zeker mogelijk.

Zo luxe als u zelf wilt

Met een gegoten vloer in de badkamer kunt u vrijwel alle kanten uit. U kunt zelfs kleuren en of structuren aan de vloer toevoegen. Helemaal genieten van luxe en geen koude voeten meer hebben als u uit het bad of de douche stapt? Combineer dan onze afwerkvloeren met vloerverwarming. Doordat een gegoten vloer volledig rondom de buizen uithardt, ontstaan er geen scheuren en kunt u gewoon volgens een normaal stookprotocol uw vloerverwarming aanzetten.

Snelle, professionele service

Het leggen van een gietdekvloer door Solid Floors gebeurt doorgaans binnen één dag. Dankzij onze mobiele mengcentrales zijn we snel ter plekke en kunnen we op locatie uw vloer direct aanleggen. Omdat wij met natuurvriendelijke en duurzame methodes en producten werken, bent u verzekerd van een vloer die zowel goed is voor mens en milieu. Geen gevaarlijke stoffen dus. En na het uitharden van de vloer kunt u deze direct gebruiken en er gewoon over heen lopen.

Vraag een offerte aan

Zelf het gemak van een gietdekvloer ervaren? Vraag dan direct een offerte bij ons aan en neem contact op. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden voor een gegoten vloer in uw badkamer. En wellicht wilt u deze vloer ook doortrekken naar andere ruimtes in uw woning? In overleg is alles mogelijk. Profiteer van onze snelle service en ervaar zelf het comfort en gemak van een strakke gietdekvloer in uw badkamer of andere kamers in uw woning. Bekijk ook onze andere blogs voor meer informatie en handige tips.

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu