Trend: interieur met een lichte vloer

Tegenwoordig zie je steeds vaker interieurs met een lichte vloer. Zo’n vloer is een rustige en stijlvolle basis in het interieur. Met een neutrale basis kunt u nog steeds alle kanten op bij het inrichten van uw huis. Door de basis van de woning rustig te houden, komen de meubels extra goed tot zijn recht. Daarnaast lijkt een ruimte met een lichte vloer optisch een stuk lichter. Heeft u weinig ramen of een minimale lichtinval in huis? Een interieur met een lichte vloer is in dit geval de ideale oplossing. Een lichte vloer is toe te passen in diverse interieurstijlen. Bent u op zoek naar inspiratie voor een interieur met een lichte vloer? We delen een aantal ideeën met u.

Interieur met een lichte vloer

Vloeren zijn er in diverse soorten en kleuren. Bij gietdekvloeren zijn vooral grijstinten heel populair. Het is de ideale middenweg als u niet kunt kiezen tussen licht en donker. Naast grijs is ook de lichte vloer steeds meer in opkomst. Het zorgt voor een mooie, frisse uitstraling in uw huis. Bent u benieuwd naar welke interieurstijlen mooi tot zijn recht komen in combinatie met een lichte vloer? We geven u een aantal van interieurs met een lichte vloer.

Een modern interieur

Bij een modern interieur is de basis doorgaans heel rustig. Bij dit type interieur zit het ‘m echt in de details. Een lichte vloer past hier uitstekend bij. Door de witte vloer creëert u een rustige, frisse basis die u vervolgens kunt opleuken met moderne meubels. Een eigentijdse bank, een moderne designlamp of een mooi abstract kunstwerk aan de muur maken een modern interieur helemaal af.

Een minimalistisch interieur

Net als een modern interieur is de basis in een minimalistisch interieur heel rustig. Het belangrijkste verschil is dat je in een minimalistisch interieur meestal geen gebruik maakt van opvallende details. Een lichte vloer is in dit type interieur een uitstekende keuze. U kunt dit mooi combineren met meubels in neutrale tinten. Zoals grijs, beige en verschillende pastelkleuren.

Een Scandinavisch interieur

In een Scandinavisch interieur wordt veel gebruik gemaakt van de kleur wit. Het is een woonstijl die veel rust uitstraalt, maar zeker niet saai is! Er wordt veel gebruik gemaakt van karakteristieke details. Zoals stoelen met mooie, houten poten en krukjes van rotan materiaal. Door dit te combineren met een lichte vloer maakt u er een sfeervol en fris geheel van.

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu