De vloer op kantoor: welke vloer is geschikt?

U heeft een nieuw kantoorpand gekocht en moet er een nieuwe vloer in komen. Of misschien wilt de vloer van uw huidige kantoor veranderen. Wat de reden ook is, het uitzoeken van een nieuwe vloer voor op kantoor brengt veel keuzes met zich mee. Wat voor uitstraling wilt u bijvoorbeeld creëren? En misschien nog wel een belangrijkere vraag: wat voor vloer is nu eigenlijk geschikt voor op kantoor?

Het belang van een mooie vloer

Het uiterlijk van de vloer op kantoor wordt door veel mensen onderschat. Een kantoorvloer moet toch vooral praktisch zijn? Maar niets is minder waar. Een mooi uiterlijk van de vloer heeft wel degelijk meerwaarde. Het geeft uw kantoor namelijk een professionele uitstraling. Voor klanten die bij u over de vloer komen, maar ook uw personeel zal een nette vloer zeker waarderen. Zaken doen in een nette ruimte is toch hartstikke fijn?

De uitstraling van de vloer op kantoor

Veel bedrijven hebben een imago dat ze graag willen uitstraling. Dit imago wordt versterkt als u het interieur van het kantoor hierop aanpast. Heeft u bijvoorbeeld een jong en dynamisch bedrijf en wilt u dat uitstralen aan de bezoekers van het kantoor? Met een strakke gietvloer creëer je een frisse en vernieuwende uitstraling. Zo sluit de vloer op kantoor perfect aan bij het moderne imago van uw bedrijf.

Gietvloer op kantoor

Een gietvloer geeft een representatieve uitstraling aan uw kantoor, maar er zijn diverse andere redenen waarom deze vloer zo geschikt is als kantoorvloer. Een van de fijne dingen aan dit type vloer is dat deze gemakkelijk schoon te houden is. Koffievlekken op de tapijtvloer zijn verleden tijd. Bij een gietvloer hoeft u alleen maar even te dweilen en het probleem is opgelost. Een ander voordeel is dat er geen vuil tussen de voegen terecht kan komen. Een gietvloer is namelijk naadloos.

Geluidsdemping en verwarming

Op kantoor wordt meestal veel gepraat en dat kan nog wel eens rumoerig worden. Een gietvloer is hiervoor een geweldige oplossing. Zo’n vloer op kantoor werkt namelijk geluiddempend. Collega’s zullen geen last meer hebben van elkaars telefoontjes. Een stuk beter voor de concentratie. Daarnaast is een gietvloer heel goed te combineren met vloerverwarming. Een houten vloer kan bij het gebruik van vloerverwarming krimpen en uitzetten. Met een gietvloer heeft u dit probleem niet. Het voorkomt een heleboel gedoe. Heeft u al vloerverwarming of bent u van plan om dit aan te leggen? In dat geval is het belangrijk om een gietdekvloer in te leggen. Solid Floors geeft u graag advies over de mogelijkheden voor het inleggen van een dekvloer. Neem contact met ons op via 0464-378205 of per mail via info@solidfloors.nl. Wij helpen graag verder!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu