de voordelen van een gietvloer
voordelen naadloze vloeren

De cementdekvloer is een vloer die wordt aangebracht op de draagvloer. Soms wordt de vloer gebruikt als ondergrond voor een andere vloerafwerking, maar ook steeds meer kiezen ervoor om de cementdekvloer als vloerafwerking te gebruiken. Het is een populaire manier van vloerbedekking, die goed tot zijn recht komt in moderne woningen. Solid Floors is specialist op het gebied van cementdekvloeren. Bent u op zoek naar zo’n vloer voor in uw woning of kantoorpand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over dit type vloeren en de mogelijkheden ervan.

Vraag een offerte aan
Onze Folder

Welk type cementdekvloer?

Voordat wij een cementdekvloer in uw woning of kantoor komen gieten, bespreken wij met u aan welke eisen de vloer moet voldoen. Wij leveren o.a. vloeren die aan de onderstaande eisen voldoen:

Cementvloeren met een druksterkte vanaf D15, D20, D25 en D40

Cementdekvloeren speciaal geschikt voor vloerverwarming

Zwevende cementdekvloer volgens NEN-norm & gehechte cementdekvloeren volgens Nederlandse normen

gyvlon

Hoe wordt een cementdekvloer gelegd?

Hoe komt zo’n vloer nu eigenlijk tot stand? Allereerst wordt het materiaal van de vloer gemend door een mobiele mengcentrale. Onze machines zijn self supporting. Hierdoor zijn onze mengingen constant en blijft onze kwaliteit gewaarborgd. Doormiddel van een flexibele slang wordt het gemaakte zandcement bij de cementdekvloer op elke willekeurige plaats gestort. Eenmaal op de plaats wordt dit door onze medewerkers vakkundig verwerkt. Al onze vloeren worden machinaal afgewerkt. Hierdoor heeft u nog hardere toplaag en zijn het vloeren waar u op  kunt bouwen! Tevens zorgt deze werkwijze voor een optimale droogtijd. Dankzij deze innovatieve productiewijze kunnen wij grote hoeveelheden produceren, wat gunstig is voor de prijs. Het productieproces van een cementdekvloer biedt bovendien de mogelijkheid om de juiste hoeveelheid te leveren waardoor er geen restmateriaal op de bouwplaats achter blijft.

Diverse mogelijkheden

Zoals u hierboven al las zijn er voor een cementdekvloer verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende diktes en druksterktes. Daarnaast heeft u de keuze tussen een zwevende vloer of een gehechte vloer. Bij een zwevende cementvloer wordt gebruik gemaakt van een extra laag isolatiemateriaal. Hierdoor worden trillingen zoveel mogelijk geabsorbeerd. Bij een gehechte dekvloer wordt geen isolatiemateriaal gebruikt, maar wordt de vloer direct op de draagvloer aangebracht.

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Bent u particulier en wilt u een nieuwe vloer voor thuis? Of bent u ondernemer en wilt u uw kantoor voorzien van een nieuwe dekvloer? In beide gevallen bent u bij Solid Floors aan het juiste adres.

Vlakheideisen

  • Solid Floors werkt conform de vlakheidseisen zoals zijn vastgelegd in NEN 2747

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046-4378205 of 06-22929015. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op
Bel ons: +31 464 378 205