Cementvloer storten

Een cementvloer storten is één van de meest toegepaste afwerkvloeren in ons land. En dat is ook met een goede reden. Een goed uitgeharde cementdekvloer is zeer goed bestand tegen vocht. Daarom kan deze vloer gebruik worden voor allerlei soorten ruimtes, inclusief vochtige ruimtes. Daarnaast zijn onze cementvloeren speciaal geschikt voor vloerverwarming. Een cementvloer bestaat uit cement gemengd met zand. Daar wordt water aan toegevoegd. Nadat de juiste substantie tot stand komt kan men de cementvloer storten.

Cementvloer storten door Solid Floors

De cementdekvloeren van Solid Floors worden ter plekke geproduceerd. Wanneer u ons inschakelt voor uw cementvloer storten nemen wij onze mobiele mengcentrale mee. De machines zijn volledig self-supporting. Dat wil zeggen dat de mengsels die wij produceren contant zijn. Daardoor is kwaliteit gegarandeerd! Daarnaast zorgt deze productiewijze er ook voor dat wij grote hoeveelheden kunnen produceren. Dat vertaalt zich in een gunstige prijs. Tevens is er geen sprake van restmateriaal omdat wij precies de juiste hoeveelheid cement kunnen produceren.

Wanneer we de cementvloer storten, gebruiken we een flexibele slang. De zand-cement verhouding wordt zo als het ware ‘geblazen’. Op die manier kunnen wij de cementvloer storten op alle gewenste plekken, tot in die hoekjes. Wanneer de dekvloer ligt, wordt deze door onze ervaren medewerkers verwerkt. Daarna vindt een machinale afwerking plaats die zorgt voor een hardere toplaag. Dit vormt een sterke basis voor elke vloerbedekking.

Wij produceren cementdekvloeren met een druksterkte vanaf D15, D20, D25 en D40. Tevens zijn wij gespecialiseerd in zowel zwevende cementdekvloeren (volgens de NEN-norm) als gehechte cementdekvloeren (volgens de Nederlandse normen). Wilt u een offtere aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu