Prijs cementdekvloer per m2

Benieuwd naar de prijs per m2 van cementdekvloer in uw woning of kantoor? Een cement dekvloer is een afwerkvloer die op de draagvloer ligt. Het zorgt voor een vlakke (en eventueel opgehoorde) ondervloer waar uiteindelijk de vloerafwerking op komt te liggen. Cementdekvloer is, zoals de naam al zegt, gemaakt van onder andere cement. Het is gemixt met zand en vormt een snel hardende substantie. Een cementdekvloer vloeit niet, maar dient aangebracht en vlak gestreken te worden met een spaan. Het is daarom een vakwerk wat uitgevoerd dient te woorden door een professional. Echter zijn de kosten van cementdekvloer prima te overzien.

Cement dekvloer aanleggen

Solid Floors produceert ter plekke cementdekvloeren met gebruik van een mobiele mengcentrale. Onze machines zijn self-supporting. Om die reden kunnen we u verzekeren dat de mengingen constant zijn voor een optimale kwaliteit. Een slang ‘blaast’ de cementdekvloer op de gewenste plek. Vervolgens wordt de substantie door onze medewerkers vakkundig verspreidt en gladgestreken. De vloer wordt machinaal afgewerkt, wat resulteert in een hardere toplaag. Wij kunnen dankzij onze productiewijze grote hoeveelheden produceren, wat gunstig is voor de prijs per m2 van cementdekvloer. Bovendien leveren wij de precieze hoeveelheid materiaal, waardoor u niet met restafval blijft zitten.

De verhoudingen

Onze cementdekvloer heeft een prima verhouding van materialen die gedurende de hele klus gelijk blijft dankzij onze geavanceerde apparatuur. De cementdekvloer verhouding tussen zand en cement hangt af van de dikte van de dekvloer en zorgt voor een sterke basis. Hier wordt enkel nog schoon water aan toegevoegd.

Wat zijn de kosten?

Wij zijn in staat cementdekvloeren te leggen met druksterkte vanaf D12, D20, D25 en D40. We kunnen cementdekvloeren leggen die geschikt zijn voor vloerverwarming, zwevende cementdekvloeren (volgens NEN-norm) en gehechte cementdekvloeren (volgens Nederlandse normen). Voor de precieze prijs per m2 van cementdekvloer in uw woning of kantoor, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij berekenen dan precies wat de kosten van cementdekvloer in uw klus of project zullen zijn. Ook staan wij altijd open voor vragen en geven wij graag advies.

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu