Zandcement maken

Zandcement wordt veel gebruikt als toepassing voor dekvloeren. Het is een mortel die bestaat uit een combinatie van zand en cement met de toevoeging van water. De verhouding dient goed afgestemd te zijn om zo een optimale mortel te creëren. Wanneer u zelf kiest voor zelf zandcement maken dan dient u ervoor te zorgen dat elke lading dezelfde verhouding heeft. Dat is echter niet makkelijk om handmatig te doen.

Zandcement maken met apparatuur

Voor een grote oppervlakte moeten meerdere ladingen zandcement gemaakt worden. Om er zeker van de zijn dat de verhouding over de hele vloer hetzelfde is werken de vakmensen met geavanceerde apparatuur. Doormiddel van mobiele mengcentrales die mee kunnen naar elke werklocatie kunnen ze ter plekke zandcement maken en storten. De machines zijn volledig self-supporting en zorgen voor een constante mengverhouding van zand, cement en water. Op deze manier is de structuur over het hele oppervlak hetzelfde. Iets wat handmatig lastig te bereiken is. Wanneer u zelf zandcement gaat maken is het daarom raadzaam om te informeren of u ergens apparatuur kunt regelen.

Kies voor cementdekvloeren van Solid Floors

Wanneer zelf zandcement maken toch te lastig is, kunt u kiezen voor cementdekvloeren. Cementdekvloeren van Solid Floors variëren van een druksterkte vanaf D15, D20, D25 en D40. Zowel zwevende cementdekvloeren (volgens de NEN-norm) als gehechte cementdekvloeren (volgens de Nederlandse normen) kunnen wij op correcte en doelgerichte manier storten. Neem contact op voor vragen of informatie!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu