Anhydriet vloer met vloerverwarming

Veel mensen kiezen voor Anhydriet vloer met vloerverwarming. Doordat deze mortel om de leidingen heen wordt gevloeid haal je aanzienlijk meer rendement uit de vloerverwarming.

Anhydriet vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming

Bij Solid Floors gebruiken wij een restproduct dat ontstaan is bij de ontzwaveling van rookgassen uit energiecentrales die met kolen stoken. Dit product is ons Anhydriet. De mortel is niet schadelijk voor het milieu en is een vorm van duurzaam bouwen: er is nauwelijks sprake van restafval.

De toepassingsmogelijkheden

Naast het feit dat onze Anhydrietvloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn er nog veel andere voordelen aan gebonden. Zo hoeven ze niet geschuurd te worden omdat wij ze zonder calciumcarbonaat huid leveren. De hebben hoge buigsterkte en er is geen sprake van dilataties, krimpnaden en bouwafval. U bent sneller voorzien van een vlakke oppervlakte en u kunt binnen drie dagen al uw vloerverwarming aanzetten (volgens stookprotocol).

Interesse?

Heeft u interesse in een Anhydriet dekvloer? Bij Solid Floors hebben wij jarenlange ervaring met het gieten, waardoor wij grote oppervlaktes kunnen verwerken en zorgen voor een extra vlak eindresultaat. Neem contact op om vragen te stellen en een eventuele vrijblijvende offerte op te vragen.

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu