In sommige gevallen is het nodig om te renoveren in huis, in een bedrijfspand of in een winkel. Renovatiekosten kunnen al gauw de pan uit rijzen en daarom bent u vast op zoek naar manieren om kosten te kunnen besparen. Wanneer een vloer aan renovatie toe is kan een dunne renovatie giet vloer een goede oplossing zijn. Het gebruik van een dunne giet vloer scheelt een hoop sloop- en breekwerk en bespaart enorm op de kosten.

Dunne giet vloer voor renovatie

Een vloerrenovatie kan erg in kosten oplopen. De oude vloer moet eruit gebroken worden om ruimte te maken voor een nieuwe vloer. Vooral met tegels is dit een hels karwei wat veel tijd en moeite kost. Doormiddel van een dunne renovatie giet vloer kunt u makkelijk op deze kosten besparen. Deze gietvloer kan gewoon over bestaande tegels aangebracht worden. Door de dunne laag merkt u niet dat er twee vloeren over elkaar liggen. Wel bespaart u veel geld en scheelt het een hoop troep en tijd.

Bespaar aanzienlijk op renovatiekosten

De huidige betegeling hoeft er niet uit gesloot te worden bij de toepassing van dunne renovatie giet vloer. Er is daarom geen sprake van sloop- en breekwerk wat ook nog eens veel stof verspreidt door het hele huis. Dit is de perfecte manier om uw vloer te vernieuwen zonder hier last van te ondervinden.

De gietvloeren van Solid Floors zijn egaal en vlak. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een vloer gegoten dient te worden. Wij helpen graag bij uw renovaties. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen.