Prijs Anhydrietvloer per m2

Een Anhydrietvloer is een afwerk dekvloer die veelal gebruikt wordt in nieuwbouw, zowel hoogbouw als laagbouw maar steeds meer en meer toegepast wordt in de particuliere sector voor renovatie aan de bestaande woning. Het oogt vrijwel hetzelfde als een zandcement dekvloer. Echter heeft een Anhydrietvloer als voordeel dat men een veel groter aantal vierkante meters kan leggen op een dag, wat ook zorgt voor een verleidelijke prijs per m2. Tevens is de Anhydrietvloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

Dankzij de mortel die om de leidingen heen vloeit heb je meer rendement van de vloerverwarming. Al na 5 dagen kunt u uw vloerverwarming aanzetten volgens het stookprotocol. Anhydrietmortel wordt kant en klaar aangemaakt op locatie en kan op de bouwplaats rechtstreeks geplaatst worden. Omdat we spreken van een ondervloer is het ten alle tijde nodig de vloer te voorzien van een eindafwerking.

Voordelen anhydrietvloer

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor grote ruimtes
  • Vlotte en eenvoudige verwerking
  • Energiebesparend (door de goede warmtegeleiding)
  • Korte droogtijd

Voor particuliere en zakelijke doeleinden

Van oudsher worden anhydriet vloeren voornamelijk gebruikt voor zakelijke doeleinden. De afgelopen jaren is hier veel verandering in gekomen. Steeds meer particulieren kiezen ervoor om een dergelijke vloer in hun woning te leggen. En niet voor niets! Dit type vloer is heel geschikt in combinatie met vloerverwarming en daarnaast ook nog eens geluiddempend. Ideaal voor in uw woning toch? Zo wordt uw huis een stuk minder gehorig. Of u nu particulier bent of ondernemer, voor het realiseren van een gietvloer of cementvloer bent u bij Solid Floors aan het juiste adres.

Bedekken van veel vierkante meters

Een Anhydrietvloer heeft vele voordelen. Naast het feit dat de mortel kant en klaar ter plekke aangemaakt wordt, is het een snelle manier van ondervloer leggen. De gietdekvloer zorgt voor een extreem vlakke oppervlakte en wordt snel en zorgvuldig over een groot oppervlakte gegoten. Dankzij het gemak en de bedekking van een grote oppervlakte heeft Anhydrietvloer een prima prijs per m2. Eén van de vele redenen waarom het een favoriet is bij projectbouw. Anhydrietvloeren moesten voorheen altijd geschuurd worden, omdat deze opgeleverd werden met een calciumcarbonaathuid. Echter hoeft onze Anhydrietvloer niet geschuurd te worden en is deze klaar voor verdere vloerafwerking. Dankzij de hoge buigtreksterkte en afwezigheid van krimpnaden is het een goede keuze als ondervloer. Bovendien blijft er geen bouwafval achter.

De prijs per vierkante meter

Om een precieze prijs per m2 te bepalen van Anhydrietvloer voor uw klus of project, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef aan dat u graag een Anhydrietvloer wilt toepassen en wij doen de rest. Neem contact op voor een offerte!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu