Gyvlon

Bent u op zoek naar een goede dekvloer? Denk dan eens aan een Gyvlon gietvloer. Met de gegarandeerde sterkte eigenschappen van de Gyvlon Gietvloer maakt u een sprong vooruit ten opzichte van een standaard dekvloer. Mede door de vaste receptuur en de zelfverdichtende eigenschappen, heeft de gietvloer een constante hoge kwaliteit. Solid Floors is specialist op het gebied van gietvloeren en dekvloeren. Wilt u een Gyvlon vloer in uw woning of bedrijfspand realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor een anhydrietvloer

Zwevende Gyvlon gietvloer

Vooral als het gaat om de zwevende dekvloer, die sinds de aanscherping van de geluidsnorm veelvuldig wordt toegepast, wordt de gietvloer als ideaal beschouwd. Zwevende dekvloeren worden veelal gecombineerd met vloerverwarming. Op de verende ondergrond laat de gietvloer zich moeiteloos verwerken en zorgt voor een perfecte omhulling van de leidingen. Door de hoge dichtheid en hoge sterktes zijn dunnere laagdikten mogelijk op een verende ondergrond. Gecombineerd met de zeer gunstige warmtegeleidingseigenschappen van de anhydriet gietvloer, wordt dit vloersysteem met vloerverwarming gezien als dé ideale comfortvloer in woning- en appartementenbouw.

Voordelen Gyvlon vloer

Benieuwd naar de voordelen ten opzichte van de traditionele zandcement smeervloer? We hebben het voor u op een rijtje gezet:

 • Betrouwbare kwaliteit, zelfdichtend, homogeen en gegarandeerde sterkte-eigenschappen
 • Gyvlon gietvloer stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
 • Oppervlakten van 100 tot ca. 1.500 m2 per dag mogelijk
 • Optimaal materiaalgebruik: door gunstige sterkte-eigenschappen zijn dekvloerdikten tot 30% dunner uitvoerbaar
 • Ideaal als dekvloer voor zwevende vloersystemen door de hoge buigtreksterkte, zelfverdichtende eigenschappen en perfecte omhulling van leidingen
 • Energiebesparend en comfortverhogend door de zeer goede warmtegeleiding bij vloerverwarming
 • Snelle belastbaarheid stimuleert efficiënt en snel bouwen
 • Gebruik van duurzame grondstoffen en toepassing van ergonomische werkhouding
 • Sluit naadloos aan op andere vloerdelen en geen dilatatievoegen meer

MVO en duurzaamheid

MVO is de laatste jaren doorgedrongen in de bouw. Dit heeft geleid tot een bewuster ontwerp- en inkoopproces van systemen en materialen. Het gebruik van een Gyvlon gietvloer sluit hier naadloos bij aan. Deze vloer is ontstaan vanuit de kernwaarden van het MVO. Met het ontwerp, de inkoop en het gebruik van een Gyvlon Gietvloer bent u verzekerd van een systeem dat past binnen een verantwoorde manier van bouwen.

 • Bij Anhydritec staat hergebruik van materialen centraal. Het bindmiddel van een Gyvlon gietvloer is dan ook voor 98% vervaardigd uit reststoffen van industriële processen en gerecyclede materialen.
 • De Gyvlon Gietvoer wordt aangebracht met ergonomisch verantwoorde arbeidsmethodieken en voldoet aan de ‘arbeidsomstandighedenwet’. Door het aanzienlijk terugdringen van de fysieke belasting, in vergelijking met gesmeerde vloeren, wordt ernstige gezondheidsschade van vloerleggers voorkomen.
 • Het spreekt voor zich dat ook binnen de Anhydritec organisatie een actief beleid wordt gevoerd in het teken van welzijn en veiligheid van onze medewerkers.
gyvlon

Duurzaam geproduceerd bindmiddel

Toepassingen van een Gyvlon gietvloer met anhydriet betekent een verantwoord gebruik van industriële reststoffen en gerecyclede materialen. Als enige in de Benelux bezit Anhydritec een gepatenteerde opwerkingsfabriek om deze reststoffen te verwerken tot een hoogwaardig anhydriet bindmiddel. Door het ontwerpen en toepassen van een Gyvlon Gietvloer wordt een actieve bijdrage geleverd aan het milieubewust bouwen. Mede hierdoor scoort de Gyvlon vloer hoog in de het ‘nationaal pakket duurzaam bouwen 2005’.

Een Gyvlon vloer en vloerverwarming

Vindt u het belangrijk dat uw nieuwe vloer ook gecombineerd kan worden met een vloerverwarmings- en verkoelingssysteem? Onze Gyvlon vloeren zijn dan zeker een uitkomst. Doordat ze warmte goed kunnen geleiden, geniet u van maximaal comfort. Daarnaast zorgen ze voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, wat ook weer invloed heeft op uw energieverbruik. U hoeft namelijk minder hard te stoken, terwijl u wel langer geniet van een zachte en gezonde kamertemperatuur.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046 - 437 82 05 of 06 - 22 92 90 15. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu