SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Algemene informatie:

Voor zover gewenst geeft SOLID FLOORS bv vooraf een degelijk algemene informatie. Deze informatie wordt, na een analyse terplekke, onder meer gebaseerd op het te verwachten gebruik en belasting van de cement of gietvloer – dekvloer. Samenstelling, dikte en soort mortel – dekvloer wordt op de specifieke situatie afgestemd. Hierdoor wordt een jarenlang gebruik zonder problemen gegarandeerd

Waarom een “solide”vloer van SOLID FLOORS bv ?

Wij geven u een aantal redenen:

  • Onze vloeivloeren worden geleverd zonder Calsium Carbonaat huid. Dit wil zeggen dat er NIET hoeft te worden geschuurd.

  • Anhydriet vloeivloeren hebben een hoge buigtreksterkte. Dit vertaald zich in het dunner kunnen uitvoeren van een zwevende dekvloer ten opzichte van cementdekvloeren.

  • Wij kunnen u een compleet pakket leveren. Het leggen van isolatie , vloerverwarming afgewerkt met een “solide”vloeivloer en de stoffering. Alles in één pakket!

  • Door onze jarenlange ervaring geven wij u een deskundig en eerlijk advies

  • Bij ons geldt afspraak is afspraak.

  • Flexibele werkinstelling. U bepaalt!

  • Geen bouwafval. Alleen een uitstekende dekvloer blijft achter.

  • U hoeft geen 1000m2 vloeroppervlakte te hebben klaarliggen. Wij passen ons aan aan uw wensen en planning.

  • SOLID FLOORS bv hanteert de hoogste kwaliteitsnormen

Hoogste kwaliteitsnorm: 

Kwaliteit wordt bepaald door de mensen die het werk uitvoeren. SOLID FLOORS bv werkt met vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij hebben plezier in hun werk, liefde voor het vak en leveren graag een stukje vakwerk af. Dat men daarbij aan de NOA-normering en NEN-normen (NEN 2741) voldoet, geldt als vanzelfsprekend.

Quick en clean:

SOLID FLOORS bv heeft géén werkplek op het bouwperceel nodig. Het basismateriaal wordt klantspecifiek en computergestuurd in eigen opleggers/trucks gemixt en vervolgens via flexibele leidingen in de juiste hoeveelheid, precies op de werkplek gedeponeerd. Dat werkt niet alleen snel, maar tevens wordt er geen bouwafval of restmateriaal achtergelaten.

Garantie:

logo_noa_klSOLID FLOORS bv geeft vijf jaar schriftelijke garantie op al haar cement – en gietdekvloeren en werkt volgens de richtlijnen van de NOA (Nederlandse Organisatie voor Afouwbedrijven) en hanteert de NEN-normeringen.

SOLID FLOORS bv werkt met milieu- en natuurvriendelijke producten. De mortel voor de gietdekvloeren van SOLID FLOORS bv wordt gemaakt met anhydriet als bindmiddel. Dit is een gipsproduct waarvan in de vroegere oudheid al bekend was dat het gebruikt kon worden voor de bouw. De egyptenaren gebruikten dit product al bij het bouwen van hun piramides.

SOLID FLOORS bv produceert haar cementdek – en gietdekvloeren met een mobiele mengcentrale die dagproducties kan maken van 1m2 tot 500 m2 per dag. De productie van de benodigde mortel vindt ter plekke plaats door een uniek productieproces waarbij de benodigde grondstoffen al in de mobiele centrale zit en waar nodig op de bouwplaats kan worden bijgeleverd.

SOLID FLOORS bv werkt conform de NEN- 2742 en 2747 normen. Ook zijn onze vloeren volgens de procedures van het KOMO procescertificaat uitgevoerd. De ontwikkelingen in de vloerenbranche worden altijd nauwkeurig gevolgd, wij zijn aangesloten bij NOA Nederland en de Nederlandse Vereniging voor gietdekvloeren.


Uw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. En die kreeg hij niet zomaar. Uw NOA-vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgt en behoudt hij de NOA-Afbouwgarantie.

We helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046-4378205 of 06-22929015. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Bel ons: +31 464 378 205