Informatie

Voor zover gewenst geeft Solid Floors vooraf een degelijk algemene informatie. Deze informatie wordt, na een analyse ter plekke, onder meer gebaseerd op het te verwachten gebruik en belasting van de cement- of gietdekvloer. Samenstelling, dikte en soort mortel wordt op de specifieke situatie afgestemd. Hierdoor wordt een jarenlang gebruik zonder problemen gegarandeerd.

5 jaar garantie
Milieuvriendelijke producten
de voordelen van een gietvloerWaarom kiezen voor een anhydrietvloer

Waarom een ‘solide’ vloer van Solid Floors ?

Een anhydriet dekvloer is op vrijwel iedere plek te realiseren. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, industriebouw of een kantoorbouw. Maar ook in een woonhuis komt een gietdekvloer vaak goed tot zijn recht. Het is de ideale vloer voor in een eigentijdse woning. En wist u dat dit type vloeren uitstekend te combineren is met vloerverwarming? De verwarming wordt gelijkmatig door uw woning verspreid, waardoor u veel energie (en dus geld) bespaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een anhydriet dekvloer? Dan bent u bij Solid Floors aan het juiste adres!

Onze vloeivloeren worden geleverd zonder een huid van calsiumcarbonaat. Dit wil zeggen dat er NIET hoeft te worden geschuurd.
Anhydriet vloeivloeren hebben een hoge buigtreksterkte. Dit vertaalt zich in het dunner kunnen uitvoeren van een zwevende dekvloer ten opzichte van cementdekvloeren.
Wij kunnen u een compleet pakket leveren. Het leggen van isolatie, vloerverwarming afgewerkt met een ‘solide’ vloeivloer en de stoffering. Alles in één pakket!
Door onze jarenlange ervaring geven wij u een deskundig en eerlijk advies
Bij ons geldt afspraak is afspraak.
Flexibele werkinstelling. U bepaalt!

Hoogste kwaliteitsnorm

Kwaliteit wordt bepaald door de mensen die het werk uitvoeren. Solid Floors werkt met vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij hebben plezier in hun werk, liefde voor het vak en leveren graag een stukje vakwerk af. Dat men daarbij aan de NOA-normering en NEN-normen (NEN 2741) voldoet, geldt als vanzelfsprekend.


Solid Floors heeft géén werkplek op het bouwperceel nodig. Het basismateriaal wordt klantspecifiek en computergestuurd in eigen opleggers/trucks gemixt en vervolgens via flexibele leidingen in de juiste hoeveelheid, precies op de werkplek gedeponeerd. Dat werkt niet alleen snel, maar tevens wordt er geen bouwafval of restmateriaal achtergelaten.


Solid Floors geeft vijf jaar schriftelijke garantie op al haar cement- en gietdekvloeren, werkt volgens de richtlijnen van de NOA (Nederlandse Organisatie voor Afbouwbedrijven) en hanteert de NEN-normeringen.

Gratis Advies

Milieu en productieproces

Solid Floors werkt met milieu- en natuurvriendelijke producten. De mortel voor de gietdekvloeren van Solid Floors wordt gemaakt met anhydriet als bindmiddel. Dit is een gipsproduct waarvan in de vroegere oudheid al bekend was dat het gebruikt kon worden voor de bouw. De Egyptenaren gebruikten dit product al bij het bouwen van hun piramides.

Solid Floors produceert haar cement– en gietdekvloeren met een mobiele mengcentrale die dagproducties kan maken van 1m2 tot 500 m2 per dag. De productie van de benodigde mortel vindt ter plekke plaats door een uniek productieproces waarbij de benodigde grondstoffen al in de mobiele centrale zit en waar nodig op de bouwplaats kan worden bijgeleverd.


Vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046 - 437 82 05 of 06 - 22 92 90 15. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!


We werken altijd met milieu- en natuurvriendelijke producten
Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
databasethumbs-upcrossmenuarrow-rightcrop