Loading...
Akoestische vloer 2018-04-20T13:08:48+00:00

SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Akoestische vloer

SOLID FLOORS is specialist in het leggen van akoestische vloeren. Storende geluiden kunnen nadelige effecten hebben. Denk aan stress en hoofdpijn. Door in de constructie van uw woning of kantoorpand al rekening te houden met akoestische prestaties bent u de ongewenste geluidsoverlast een stap voor. Doormiddel van een akoestische vloer wordt de basis van een rustige sfeer gecreëerd. In een kantooromgeving resulteert dit mogelijk in een reductie van stress.

Geluidsreductie met een akoestische vloer

Bij het verminderen van geluidsoverlast kunt u het beste beginnen bij de bron. Als uw vloer niet akoestisch is zal deze alle trillingen versterken en mogelijk zelfs doorgeven aan de muren en leidingen. Alledaagse activiteiten als heen en weer lopen, iets op de grond neerzetten of per ongeluk iets laten vallen zal extra hard klinken en kan zelfs een verdieping lager worden gehoord. Daarom zijn akoestische vloeren belangrijk als het gaat om het verminderen van ruis in gebouwen.

Akoestische vloeren voor particulieren en bedrijven

Een goede akoestische vloer moet geluiddempend, contactgeluid isolerend en geluidsabsorberend zijn. Dit is een belangrijk element in uw woning omdat u hier tot rust dient te komen. Tevens is dit essentieel in kantoorpanden, omdat mensen hier geconcentreerd moeten werken. Constante ruis kan ervoor zorgen dat de werknemers last gaan ondervinden van stress, concentratieproblemen en andere (lichamelijke) klachten. In openbare ruimtes zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden is zorgt goede akoestiek ervoor dat gasten de ruimte als prettig ervaren en mogelijk langer blijven zitten voor een extra drankje. Onbewust doet dit veel met een mens.

Waarom een akoestische vloer?

  • Een akoestische vloer zorgt voor geluidsisolatie en absorptie in onder andere uw woning. In een appartementencomplex zal de bewoner onder u geen last ondervinden van u.

  • In kantoorpanden met goede akoestiek zullen de werknemers beter gehumeurd en geconcentreerd zijn, daarnaast zullen ze geen (hoofdpijn)klachten krijgen waardoor ze niet of nauwelijks kunnen werken.

  • In horecaruimtes met een akoestische vloer zullen mensen langer blijven zitten, eerder terugkomen en betere recensies achterlaten door de aangename sfeer van de ruimte.

  • Akoestische vloeren vangen alle trillingen op zodat geluid niet verder kan reizen door muren of leidingen. Optimale reductie van ruis in elke ruimte.

  • SOLID FLOORS heeft jarenlange ervaring in het leggen van akoestische vloeren. Onze vakmensen hebben passie voor hun werk en laten geen bouwafval achter.

  • Wij hebben een flexibele werkinstelling en komen altijd onze afspraken na. Wij garanderen u van professioneel en nauwkeurig werk en tevens geven wij deskundig en eerlijk advies.

Neem contact met ons op

Zeer geschikt voor particulier gebruik

Maak kennis met SOLID FLOORS bv, reeds een gevestigde naam in de bouw – en vloerenwereld in Limburg e.o.

Download onze folder klik hier

Wilt U meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAAG