de voordelen van een gietvloer
voordelen naadloze vloeren

Heeft u plannen om een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand te laten leggen? En wilt u dat deze vloer geschikt is voor vloerverwarming? Dan zijn er verschillende opties. Solid Floors helpt u graag met het leggen van een vloer die hiervoor geschikt is. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van gietdekvloeren en cementdekvloeren. Hieronder leest u meer over geschikte vloeren voor vloerverwarming.

Vraag een offerte aan
Onze Folder

Particuliere en zakelijke vloeren voor vloerverwarming

Vloeren voor vloerverwarming zijn op vrijwel iedere plek te realiseren. Of het nu gaat om een industrieelbouw, utiliteitsbouw en een kantoorpand. Ook in de woningbouw zijn er verschillende mogelijkheden voor dekvloeren voor vloerverwarming. Kiest u voor een gietdekvloer of een cementdekvloer? Dan is vloerverwarming een duurzame manier van verwarming. Doordat de verwarming heel gelijkmatig door uw huis wordt verspreid, bespaart u er enorm veel energiekosten mee. Is dat even mooi meegenomen!

De voordelen

We hebben de voordelen van vloerverwarming in combinatie met een gietdekvloer of cementdekvloer op een rijtje gezet:

Door gebruik te maken van anhydriet is de vloer nauwelijks aan krimpen en uitzetten onderhavig. Hierdoor zijn scheuren en schotelen vrijwel uitgesloten.

Binnen 5 dagen na het leggen van de vloer mag de vloerverwarming volgens het bijgeleverde stookprotocol aangezet worden.

Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere verbouwingen waarbij u onder meer kunt denken aan woonkamers, keukens, bovenwoningen, garages, zolders en bedrijfspanden.

Solid Floors levert gietdekvloeren die niet geschuurd hoeven te worden.

Door de aanwezigheid van vloerverwarming bespaart u tot wel 50% op uw energiekosten.

Na het leggen van de vloer blijft u niet zitten met bouwafval. Het enige wat achterblijft is een mooie, strakke dekvloer.

gyvlon

Geschikte vloeren voor vloerverwarming

In uw zoektocht naar de geschikte en meest duurzame oplossing bij vloeren voor vloerverwarming is Solid Floors u graag van dienst. Door uitsluitend te werken met milieuvriendelijke producten draagt u ongemerkt bij aan een verbetering van uw eigen leefomgeving. Vloeren voor vloerverwarming worden door Solid Floors BV gemaakt met mortel waarin anhydriet als bindmiddel is verwerkt. Anhydriet, een gipsproduct, werd door de Egyptenaren al gebruikt bij het bouwen van de wereldberoemde piramides. De mortel vloeit om de reeds gelegde leidingen van de vloerverwarming heen wat voor een beter rendement zorgt.

OFFERTE AANVRAAG

Over onze werkwijze

De werkwijze van Solid Floors is efficiënt én nauwkeurig. Met onze mobiele mengcentrales vindt de productie van mortel ter plekke plaats. Het aanleggen van de dekvloeren is hiermee volledig arbeidsvriendelijk. Met dit productieproces lukt het ons om snel en efficiënt veel vierkante meters te maken. Dit doen we als sinds 2002 en onze doeltreffende werkwijze is zeker niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen jaren hebben we steeds meer naamsbekendheid gekregen in de vloerwereld. Zowel in de regio als daarbuiten.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046-4378205 of 06-22929015. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op
Bel ons: +31 464 378 205