Loading...
Dekvloer voor vloerverwarming 2018-04-18T06:54:03+00:00

SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Dekvloer voor vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming of wenst u dit toe te passen? In dat geval is het van belang om een dekvloer voor vloerverwarming te leggen. Een dekvloer is als het ware een soort “tussenvloer” die komt te liggen tussen de draagvloer en de vloerbedekking. Deze dient duurzaam, thermisch en akoestisch te zijn. Veelal wordt gekozen voor zwevende dekvloeren. Deze zwevende dekvloeren liggen op een laag isolerend materiaal, los van de muren en verticale leidingen. Hierdoor worden trillingen opgevangen zodat ze niet door de muren en leidingen gaan. Dit voorkomt geluidoverlast. SOLID FLOORS bv geeft u graag advies over de mogelijkheden hierin.

Vloerverwarming dekvloeren voor particulieren en bedrijven

Onze ervaren vakmensen leggen vloerverwarming-vriendelijke dekvloeren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij werken met mobiele centrales voorzien van alle benodigde grondstoffen. Hierdoor vindt de productie van de mortel die wordt gebruikt ter plekke plaats. Dit is een uniek productieproces waarbij relatief snel en efficiënt veel vierkante meters kunnen worden gemaakt op een uiterst arbeidsvriendelijke manier.

Dekvloer voor vloerverwarming van SOLID FLOORS

  • Bij het gebruik van een zwevende dekvloer voor vloerverwarming bent u verzekerd van prima geluidsisolatie.

  • In combinatie met goede isolatie geniet u optimaal van een prettig klimaat in huis en gaat geen warme verloren. Altijd aangenaam warme voeten.

  • Onze dekvloeren zijn relatief dun en zorgen daarom voor minimaal hoogteverlies van uw ruimte.
  • Met onze dekvloeren voor vloerverwarming weet u zeker dat u een gladde en egale ondergrond hebt om uw vloerbedekking of laminaat zonde problemen op te leggen.

  • Door gebruik te maken van anhydriet zal de dekvloer voor vloerverwarming nauwelijks krimpen en uitzetten. Scheuren zijn dan vrijwel uitgesloten.

  • De gietdekvloeren voor vloerverwarming van SOLID FLOORS hoeven niet meer geschuurd te worden en zijn klaar voor vloerbedekking.

Neem vrijblijvend contact op

Na het leggen van uw dekvloer heeft u geen last van bouwafval. Dit nemen wij weer mee. Wij zorgen voor een prettige ervaring en wij vinden klanttevredenheid een prioriteit. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Zeer geschikt voor particulier gebruik

Maak kennis met SOLID FLOORS bv, reeds een gevestigde naam in de bouw – en vloerenwereld in Limburg en omstreken

Download onze folder klik hier

Wilt U meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAAG