SOLID FLOORS bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van cementdek – en gietdekvloeren voor industrieelbouw, utiliteitsbouw en (renovatie)woningbouw. 

Voor de particuliere en de zakelijk markt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Dekvloer voor vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming of wenst u dit toe te passen? In dat geval is het van belang om een dekvloer voor vloerverwarming te leggen. Een dekvloer is als het ware een soort “tussenvloer” die komt te liggen tussen de draagvloer en de vloerbedekking. Deze dient duurzaam, thermisch en akoestisch te zijn.

De voordelen van een dekvloer voor vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor een (dek)vloer met vloerverwarming. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen hiervan? Allereerst zorgt het voor veel wooncomfort. Door de vloerverwarming onder de dekvloer te leggen, wordt de verwarming heel gelijkmatig door uw huis verspreid. Daarnaast wint u veel ruimte door de verwarming in de vloer te plaatsen in plaats van langs de muur. Veelal wordt gekozen voor zwevende dekvloeren. Deze zwevende dekvloeren liggen op een laag isolerend materiaal, los van de muren en verticale leidingen. Hierdoor worden trillingen opgevangen zodat ze niet door de muren en leidingen gaan. Dit voorkomt geluidoverlast. Solid Floors geeft u graag advies over de mogelijkheden hierin.

  • Bij het gebruik van een zwevende dekvloer voor vloerverwarming bent u verzekerd van prima geluidsisolatie.

  • In combinatie met goede isolatie geniet u optimaal van een prettig klimaat in huis en gaat geen warme verloren. Altijd aangenaam warme voeten.

  • Onze dekvloeren zijn relatief dun en zorgen daarom voor minimaal hoogteverlies van uw ruimte.
  • Met onze dekvloeren voor vloerverwarming weet u zeker dat u een gladde en egale ondergrond hebt om uw vloerbedekking of laminaat zonde problemen op te leggen.

  • Door gebruik te maken van anhydriet zal de dekvloer voor vloerverwarming nauwelijks krimpen en uitzetten. Scheuren zijn dan vrijwel uitgesloten.

  • De gietdekvloeren voor vloerverwarming van SOLID FLOORS hoeven niet meer geschuurd te worden en zijn klaar voor vloerbedekking.

Vloerverwarming dekvloeren voor particulieren en bedrijven

Een dekvloer voor vloerverwarming is toepasbaar op verschillende plekken. Zowel op de werkvloer als op kantoor. Maar ook bij u thuis. Het is een duurzame manier van verwarmen, die ook nog eens goed is voor de portemonnee. Daarnaast geeft het een unieke, moderne uitstraling aan uw woning. Onze ervaren vakmensen leggen vloerverwarming-vriendelijke dekvloeren voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Gevestigde naam in de vloerenwereld

Solid Floors is een gevestigde naam in de vloerenwereld. Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in het realiseren van cementdekvloeren en gietdekvloeren. Wij werken met mobiele mengcentrales voorzien van alle benodigde grondstoffen. Hierdoor vindt de productie van de mortel die wordt gebruikt ter plekke plaats. Dit is een uniek productieproces waarbij relatief snel en efficiënt veel vierkante meters kunnen worden gemaakt op een uiterst arbeidsvriendelijke manier.

Neem vrijblijvend contact op

Na het leggen van uw dekvloer heeft u geen last van bouwafval. Dit nemen wij weer mee. Wij zorgen voor een prettige ervaring en wij vinden klanttevredenheid een prioriteit. Zoals u hierboven leest zijn er diverse mogelijkheden voor een dekvloer voor vloerverwarming. Bent u benieuwd naar de opties voor u? Vraag direct een offerte aan. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn benieuwd naar uw wensen en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen op 046-4378205 of 06-22929015. Of mail ons op info@solidfloors.nl. We helpen u graag!

Neem contact met ons op

Zeer geschikt voor particulier gebruik

Maak kennis met SOLID FLOORS bv, reeds een gevestigde naam in de bouw – en vloerenwereld in Limburg en omstreken

Download onze folder klik hier

Wilt U meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAAG