Wico vloer

Bent u op zoek naar een goede dekvloer? Denk dan eens aan een Wico gietvloer. Met de gegarandeerde sterkte eigenschappen van Wico maakt u een sprong vooruit ten opzichte van een standaard dekvloer. Mede door de zelfverdichtende eigenschappen, heeft de gietvloer een constante hoge kwaliteit. Solid Floors is specialist op het gebied van gietvloeren en dekvloeren. Wilt u een Wico vloer in uw woning of bedrijfspand realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wico vloer

Gyvlon vloeren wordt Wico vloeren

Voorheen gebruikten wij Gyvlon als bindmiddel voor onze anhydrietvloeren. Echter bestaat de producent van dit bindmiddel niet meer. Wij gebruiken dan ook geen Gyvlon meer in onze gietdekvloeren, maar het bindmiddel Wico. Wico heeft thermisch betere eigenschappen en een mooiere toplaag dan Gyvlon. Deze eigenschappen maken een Wico vloer dan ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Ideaal als zwevende vloer

Vooral als het gaat om de zwevende dekvloer, die sinds de aanscherping van de geluidsnorm veelvuldig wordt toegepast, wordt de gietvloer als ideaal beschouwd. Zwevende dekvloeren worden veelal gecombineerd met vloerverwarming. Op de verende ondergrond laat de gietvloer zich moeiteloos verwerken en zorgt voor een perfecte omhulling van de leidingen.

Hoge dichtheid en sterkte

Door de hoge dichtheid en hoge sterktes zijn dunnere laagdikten mogelijk op een verende ondergrond. Gecombineerd met de zeer gunstige warmtegeleidingseigenschappen van de anhydriet gietvloer, wordt dit vloersysteem met vloerverwarming gezien als dé ideale comfortvloer in woning- en appartementenbouw.

Voordelen Wico vloer

 • Mooie toplaag
 • Volledig natuuranhydriet
 • Goed te combineren met vloerverwarming
 • Betrouwbare kwaliteit, zelfdichtend, homogeen en gegarandeerde sterkte-eigenschappen
 • Wico stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
 • Oppervlakten van 100 tot ca. 1.500 m2 per dag mogelijk
 • Optimaal materiaalgebruik: door gunstige sterkte-eigenschappen zijn dekvloerdikten tot 30% dunner uitvoerbaar
 • Ideaal als dekvloer voor zwevende vloersystemen door de hoge buigtreksterkte, zelfverdichtende eigenschappen en perfecte omhulling van leidingen
 • Energiebesparend en comfortverhogend door de zeer goede warmtegeleiding bij vloerverwarming
 • Snelle belastbaarheid stimuleert efficiënt en snel bouwen
 • Gebruik van duurzame grondstoffen en toepassing van ergonomische werkhouding
 • Sluit naadloos aan op andere vloerdelen en geen dilatatievoegen meer

MVO en duurzaamheid

MVO is de laatste jaren doorgedrongen in de bouw. Dit heeft geleid tot een bewuster ontwerp- en inkoopproces van systemen en materialen. Het gebruik van een Wico gietvloer sluit hier naadloos bij aan. Deze vloer is ontstaan vanuit de kernwaarden van het MVO. Met het ontwerp, de inkoop en het gebruik van een Wico gietvloer bent u verzekerd van een systeem dat past binnen een verantwoorde manier van bouwen.

Reviews van onze klanten

Lees hier de laatste reviews van onze klanten. Beter kunnen we het zelf uiteraard niet verwoorden. Deze personen gingen u met veel plezier voor.

google

Goede communicatie, nette prijs en net werk geleverd. Laten alles schoon achter en op goed termijn uitgevoerd

Niels Verheijen 3 oktober 2023
google

In 1 woord gewoon "TOP", een bedrijf dat zeer aan te bevelen is. Een aantrekkelijke prijs, snelle reacties op vragen, snelle levering, en een super kwaliteit. En zeker niet onbelangrijk. De mannen laten alles superschoon achter. Ze spuiten het gras buiten nog schoon als dat nodig moet zijn. We zijn zeer blij met onze Anhydriet vloer. Over een paar weken mogen ze graag terugkomen voor ons 2e project. Ga zo door Solid Floors !

Frank 26 juli 2023
Wico vloer

Een Wico vloer en vloerverwarming

Vindt u het belangrijk dat uw nieuwe vloer ook gecombineerd kan worden met een vloerverwarmings- en verkoelingssysteem? Onze Wico vloeren zijn dan zeker een uitkomst. Doordat ze warmte goed kunnen geleiden, geniet u van maximaal comfort. Daarnaast zorgen ze voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, wat ook weer invloed heeft op uw energieverbruik. U hoeft namelijk minder hard te stoken, terwijl u wel langer geniet van een zachte en gezonde kamertemperatuur.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende opties te bespreken. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 046 - 437 82 05 of 06 - 22 92 90 15. Of stuur ons een e-mail via info@solidfloors.nl. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op voor
Een vrijblijvende offerte of als u meer informatie 
wenst over onze producten?
crossmenu